USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Цінне хутро та комп'ютерна техніка: через Ягодин везли контрабанду на 3 мільйони

26 Липня 2019 13:14
Коштовну комп’ютерну техніку та хутра цінних порід виявили сьогодні співробітники прикордонного відомства України в пункті пропуску «Ягодин».

Заходи здійснювали офіцери оперативних підрозділів Північного регіонального управління Держприкордонслужби на виконання завдань з протидії контрабандній діяльності на державному кордоні, інформує пресслужба Держприкордонслужби України.

Так, близько п’ятої ранку реалізуючи оперативну інформацію військовослужбовці Луцького загону зупинили мікроавтобус «Citroen». Іномаркою їхав в Україну наш співвітчизник. Під час огляду автомобіля у вантажному відділенні прикордонники виявили 54 ноутбуки відомого виробника та 216 штук хутр цінних порід тварин.

Контрабандні товари встановленим порядком передано співробітникам ДФС. Орієнтовна сума оцінки вилученого сягає трьох мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Шолом! Показати IP 26 Липня 2019 13:18
Если на первом месте ,,жаба,,-всегда так получается.
Тор Показати IP 26 Липня 2019 13:26
Цікава у нас таможня, туди везуть, не бачать. Сюди везуть бачать. Я маю на увазі сотні кілограмів бурштину.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus