USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ціною власного здоров’я волинянин врятував життя. Тепер допомога потрібна йому

25 Березня 2016 19:00
33-річний волинянин за порятунок незнайомця заплатив своїм здоровʼям, і тепер потребує негайної допомоги, щоб врятувати власне життя.

Жахлива історія мешканця села Лище Луцького району Вадима Дудки розпочалася місяць тому. Тоді, їдучи машиною додому, він навіть і не підозрював, що допомога незнайомцеві обернеться каліцтвом на все життя. Посеред дороги лежав пʼяниця. Вадим, побачивши його, аби не наїхати та врятувати життя, вивернув кермо.

А далі, розповідає дружина потерпілого, все як у тумані… Некерований бус стрімко пролетів шістьма секціями паркану, зупинившись лише після блискавичного зіткнення зі стовпом.

У ДТП він отримав три переломи хребта, після чого півтора тижня був у реанімації.

«Зараз Вадим перебуває на лікуванні у комунальному закладі «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги № 2». Допомагає уся родина і небайдужі люди. Лікарі кажуть, що шансів у Вадима на те, що він буде ходити, неабияк мало. Проте є шанс, що чоловік зможе сидіти. А для цього в хребет медики встановили імплантат. Перший не прижився, встановили другий, поки справи йдуть не зовсім добре. Якщо за півтора тижні він не приживеться, то, кажуть лікарі, потрібно замовляти імпортний», - розповідає дружина Вадима Наталія Дудко.

Втім, вже зараз на лікування сімʼя витратила понад 60 тисяч гривень і щодня чоловікові вводять препарати вартістю 1.5-3 тисячі гривень.

Кошти вже закінчуються, каже дружина, кредитів набрали дуже багато, сімʼя у відчаї та просить допомоги усіх небайдужих.

Дружина Наталія Дудко розповідає, що оформила на своє ім’я нову картку в ПриватБанку, куди можна надіслати гроші для лікування чоловіка: 5168 7555 1805 8009. Жінка сердечно благає допомогти врятувати близьку і кохану людину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus