USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

«Цього не планували»: британська розвідка про перекидання військ РФ з Грузії в Україну

1 Квітня 2022 08:25
Росія передислокує частину своїх сил з окупованих районів Грузії для посилення наступу на Україну.

Про це повідомляє британська розвідка, передає УНІАН.

За даними розвідки, від 1200 до 2000 російських бойовиків входять до складу трьох батальйонно-тактичних груп.

«Вкрай малоймовірно, що Росія планувала створювати підкріплення таким чином, і це свідчить про непередбачені втрати, яких вона зазнала під час вторгнення», – сказано в звіті британської розвідки.

Українські військові знищили окупантів з військової бази самопроголошеної республіки Абхазія – окупованої території Грузії.

За даними Генерального штабу Збройних сил України, Росія перекинула в Україну з окупованих територій Грузії близько двох тисяч військовослужбовців. Зокрема підрозділи 4-ї (Цхінвальський район, Південна Осетія) та 7-ї (Абхазія) військових баз, що входять до складу Південного військового округу.

Від 4-ї військової бази були відряджені в Україну три батальйонні тактичні групи загальною чисельністю до 1200 осіб російських і осетинських військовослужбовців. З підрозділів 7-ї військової бази було сформовано дві батальйонні тактичні групи – близько 800 осіб.

Нещодавно приблизно три сотні військових з так званої Південної Осетії відмовилися від війни з Україною за власним бажанням і повернулися додому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus