USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Цьогоріч на Волині вилучили понад вісім тисяч доз «кайфових» ліків

17 Липня 2009 09:44
За півроку на Волині вилучено більш ніж вісім тисяч доз лікарських засобів, що належать до психотропних речовин, на продаж яких була відсутня ліцензія. Про це у коментарі «Волинським Новинам» розповів начальник відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України у Волинській області Петро Мохнюк.
 
За словами Петра Мохнюка, цього року на Волині зареєстрували чотири факти порушення ліцензійних умов продажу сильнодіючих лікарських речовин, а також викрили 34 суб’єкти діяльності, які продавали без ліцензії прекурсори – розчинники та кислоти, з яких виробляють наркотики. Загалом за перше півріччя 2009-го цих речовин виявили 907 грамів.
 
Крім цього, за півроку правоохоронці вилучили 8,2 тисячі доз сильнодіючих лікарських засобів, на продаж яких була відсутня ліцензія, зокрема 31 капсулу трамадолу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus