USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Цьогоріч волинські податківці виявили 14 тяжких злочинів

12 Лютого 2009 12:21
У результаті реалізації комплексу оперативно -пошукових та контрольно-перевірочних заходів підрозділи податкової міліції на Волині з початку року виявили 14 злочинів. Усі  кваліфікуються як тяжкі. Про це 12 лютого повідомляють «Волинські Новини».
Про ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах йдеться у чотирьох випадках, в трьох – триватиме слідство по факту виготовлення та реалізації алкогольних напоїв, що становлять загрозу життю та здоров’ю людини.
Як інформує сайт Державної податкової адміністрації у Волинській області, податківці також зафіксували контрабандне переміщення товару на територію України, шахрайство з державними коштами і 4 факти привласнення коштів шляхом зловживання службовим становищем.
До слова, у січні минулого року сім із десяти виявлених волинською податковою міліцією злочинів  належали до категорії тяжких. Цього року всі виявлені злочини в сфері оподаткування – тяжкі. Як свідчать результати роботи УПМ ДПА в області, нетиповий експорт і так званий псевдоекспорт на Волині теж має місце.
Щоб протидіяти незаконному відшкодуванню ПДВ під час відпрацювання підприємств та оперативного супроводження податковою міліцією правомірності відшкодування ними ПДВ у 5 випадках зменшили безпідставно заявлені до відшкодування 10,8 мільйона гривень ПДВ, а за зібраними матеріалами порушили 5 кримінальних справ.
Шість фіктивних фірм, що використовувалися для мінімізації податкових зобов’язань та незаконного відшкодування ПДВ, припинили свою протиправну діяльність. Позови про визнання недійсними угод між цими фірмами та реально існуючими підприємствами  суд задовольнив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus