USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Цьогоріч всі лучани відпрацьовуватимуть 48 годин громадських робіт?

20 Січня 2009 14:33
Кожен мешканець міста буде зобов’язаний в цьому році відпрацювати 48 годин громадських робіт iз благоустрою міста. Про це розповів начальник відділу екології Луцької міськради Борис Сорока під час наради щодо прибирання у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки, – повідомляє 20 січня репортер «Волинських Новин».
За словами Бориса Сороки, Луцький міський голова Богдан Шиба підтримав пропозицію відділу екології, щоб кожен мешканець міста відпрацював 48 годин із наведення благоустрою міста. Як розповів начальник відділу екології, лучан залучатимуть до робіт через установи, у яких вони працюють.
Сьогодні, 20 січня, Борис Сорока роздав керівникам підприємств доручення міського голови щодо виконання таких робіт. У них відразу було визначено їхні обсяг та територія.
Першим пунктом облаштування став Центральний парк імені Лесі Українки. Його прибиратимуть уже завтра члени таких організацій, як ГУ МНС України у Волинській області, Волинський облавтодор, Луцький педагогічний коледж, підприємство «Сента» та інші.
«Потрібно починати роботи чимшвидше, поки дозволяють погодні умови. Інакше – потім буде потепління, підніметься вода – і до червня туди не можливо буде влізти», – прокоментував такий поспіх Борис Сорока.
Крім прибирання, на території парку також зрубуватимуть дерева. Перш за все вирубуватимуть самосіви та пошкоджені дерева. Проте начальник відділу екології висловив прохання лишати ті дерева, які можна буде використати як саджанці для озеленення міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Вінстон Показати IP 20 Січня 2009 14:46
Даааааа! Я з сокирою - да це загроза суспільству! А по-друге: не заставиш!
Анонім Показати IP 20 Січня 2009 15:37
За 48 годин громадських робіт в парку кожен мешканець Луцька залишить сміття набагато більше ніж там є... Але особисто я хочу побачити той документ яким зобов'язують (як алкашів)до громадських робіт...
Екс-комсомолець Показати IP 20 Січня 2009 15:55
Чергове Совкове ІДІОТСТВО!!!
Etery Показати IP 20 Січня 2009 16:19
Мужики з сокирами, пилками, а жінки з лопатами, серед зими чистять сніг, гребуть грязь...Бурлаки на Волзі просто вихідні. Я теж хочу побачити цей документ.
Анонім Показати IP 20 Січня 2009 21:08
А про пенсионеров забыли? Им надо по 96 часов принудработ припаять :))))
Анонім Показати IP 21 Січня 2009 08:42
ну чого..... при оплаті доларів 50 хоча б за годинку я прийду. чи може проторгувався? Шиба більше запланував? Як варіант він може кредит за мене заплатити, щоб я на пошуки грошей часу не тратив.
Анонім Показати IP 21 Січня 2009 09:41
Сдурели окончательно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus