USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Цуцик без зубів»: китайське керівництво вдосконалило принизливе прізвисько для Путіна

27 Жовтня 2022 00:20
Через розв'язану війну в Україні Путін зробив себе ізгоєм. Людиною, з якою не хочуть спілкуватися світові лідери. Кажуть, китайський президент Сі Цзіньпін навіть модернізував прізвисько, яке керівництво Китаю раніше придумало для російського фюрера.

Ще влітку писали, що Путін запрошував президента Сі Цзіньпіна відвідати Росію, але отримав рішучу відмову. Тоді ж у телеграм-каналах з'явилася інформація про те, що китайське керівництво придумало принизливе прізвисько для Путіна. А тепер, як повідомляє канал Generall SVR, це прізвисько «допрацювали», пише ТСН.

Вся річ у тому, що тепер президент Сі не тільки не хоче приїжджати до РФ, але й не має наміру вести телефонні переговори з президентом Путіним. Канал пише, що у понеділок та вівторок Путін просив МЗС організувати йому телефонну розмову з лідером Китаю, але китайська сторона відповіла відмовою.

«Цього разу китайська сторона натякнула, що важливого предмета для розмови немає, а дрібниці товариш Сі обговорювати хтозна з ким не має наміру. Сі Цзіньпін у лютому отримав особисті запевнення від Путіна в швидкій (було навіть вимовлене слово «блискавично») реалізації геополітичних амбіцій в українському напрямку.

Читати ще: Експерти пояснили, як «кухар» Путіна сіє розкол в уряді РФ «лінією Вагнера»

Китайський лідер повірив і дав зрозуміти, що в разі швидкої реалізації військових планів російського керівництва Путін може розраховувати не тільки на розуміння китайського керівництва, але й на підтримку. В очах Сі Цзіньпіна та керівництва Китаю Путін припустився невиправної помилки, він програв війну, яку сам і затіяв», – пише канал.

Кажуть, що через нищівний для Путіна та його режиму провал в Україні російський фюрер тепер постійно чекає ножа у спину від китайських товаришів. А пан Сі Цзіньпін, який дав йому прізвисько цуценя, тепер до нього ще додає «без зубів».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
скептик Показати IP 27 Жовтня 2022 10:48
цуцик має готуватись здати щонайменше Далянь та Курили
Хз Показати IP 27 Жовтня 2022 16:38
Я називаю «ліліпутін» чи «утіпутін»

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus