USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ЦВК назвала дату початку передвиборної кампанії в Україні

30 Серпня 2020 19:57
Центральна виборча комісія (ЦВК) на сьогоднішньому засіданні оголосила дату початку виборчого процесу місцевих виборів в Україні. Так, виборчий процес стартує вже з 5 вересня 2020 року.

Про це повідомляє прес-служба ЦВК, пише РБК-Україна.

Як зазначають в Центрвиборчкомі, рішення про дату початку виборчого процесу прийняте на виконання вимог українського Виборчого кодексу.

Крім того, ЦВК внесла зміни до календарного плану основних організаційних заходів з підготовки та проведення місцевих виборів, призначених на 25 жовтня. Календарний план виклали у новій редакції.

Зазначимо, місцеві вибори в Україні відбудуться 25 жовтня 2020 року, ця дата була ухвалена Верховної радою. Разом з місцевими виборами відбудуться довибори до парламенту по 208-му округу в Чернігівській області.

Додамо, місцеві вибори поки не було призначено на окупованих територіях Донецької та Луганської областей, їх можуть призначити спеціальною постановою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
правдиво Показати IP 30 Серпня 2020 22:51
дружно нах*й зелупівців пошлемо за 3-кратне крадіння пенсій !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus