USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Цими вихідними у центрі Луцька - «військовий» ярмарок

24 Березня 2015 14:32
Так званий військовий ярмарок відбудеться у Луцьку цими вихідними.

29 березня (неділя) з 10:00 до 19:00 на Театральному майдані міста Луцьк триватиме виставка-ярмарок «Перемога нашими руками». Організатором заходу виступає ВОГО «Фундація розвитку громад» за підтримки Луцької міської ради.

Метою заходу, кажуть організатори, є ознайомлення жителів міста з проблемами військового забезпечення волинських солдат, виховання почуття поваги до українських військових, збір коштів, амуніції й іншої допомоги для забезпечення потреб 14-ої механізованої бригади.

«Ми вже давно планували провести такий ярмарок, адже таким чином зможемо на суспільному рівні підняти проблему матеріально-технічного забезпечення солдат. Тож маємо надію, що ярмарок не лише стане своєрідною розвагою для лучан, а й сколихне кожного та згуртує волинську громаду навколо спільної біди – війни на сході. Крім того, ми зможемо детально розповісти про потреби військових, а також надати звіти по раніше наданій допомозі», – стверджує керівник соціальних програм ГО «Фундація розвитку громад» Любов Казмірчук.

У програмі заходу заплановані:

- волонтерський воєнпром (виставка товарів, що виробляють волинські волонтери власними силами);

- благодійний ярмарок речей ручної роботи від волинських майстрів;

- польова кухня;

- демонстрація військової техніки;

- патріотичне фото;

- дартс;

- написання листів бійцям;

- майстер-клас по виготовленню писанок (15:00).

Зауважимо, що усі виручені на ярмарку кошти будуть спрямовані на потреби 14-ої механізованої бригади. Крім того, буде проходити збір необхідних для бійців речей: засобів гігієни, кави, чаю, солодощів та цигарок.

«Ми дякуємо усім, хто вже долучився до нашої ініціативи й допомагає у проведені та організації ярмарку. Запрошуємо всіх, хто ще вагається, представити власні вироби чи продукцію власного підприємства, і разом з тим – допомогти волинським військовим», – додає одна з організаторок ярмарку Юлія Євпак.

Крім того, принести необхідні речі кожен небайдужий може в офіс ГО «Фундації розвитку громад» (м. Луцьк, вул. Шопена 11, Волинська ДОУНБ ім. Олени Пчілки, 2-ий поверх), або ж перерахувати кошти на картку ПриватБанку 4149 4978 2335 8173 (Євпак Юлія Сергіївна, виконавчий директор організації). Також можна перерахувати пожертви на розрахунковий рахунок організації: № 26009055504051 ПАТ «КБ ПРИВАТБАНК», м. Луцьк, МФО 303440, ЄДРПОУ 37707135.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus