USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Мріє придбати Джавелін: як 7-річна донька полеглого захисника з волинської бригади допомагає військовим

7 Квітня 2023 09:58
Чотири автомобіля, кілька планшетів для керування зброєю, два тепловізори, старлінк та бензопили – на це все вдалося назбирати кошти семирічній Іринці Васильєвій з Рівного та передати захисникам з 14 ОМБр.

Батько Іринки, який служив у волинській 14-й бригаді, загинув в березні минулого року. З того часу дівчинка відчула, що тепер її обов’язок захищати країну замість тата. Робить це вона за допомогою волонтерства: виготовляє та продає декоративні віночки, пише БУГ.

Маленька помічниця має мрію – придбати Джавелін для солдатів. З проханням допомогти назбирати на це кошти вона навіть написала Борису Джонсону.
За таку відданість Батьківщині у Маріїнському палаці 12 серпня 2022 року за участю Президента України Володимира Зеленського та першої леді відбулася патріотична акція «Діти-рятувальники – герої війни», де маленькій рівнянці вручили відзнаку за героїзм у російсько-українській війні.

Замовити віночок у дівчинки можна, написавши їй у Фейсбуці.

Іринку, її маму і татового побратима запросили знятися в ток-шоу «Я не забуду» на телеканалі «Дім».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus