USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Цинічний обман: очільник Боратинської громади спростував чергову брехню Шиби. Відео

13 Листопада 2020 21:14
В агітаційних матеріалах на користь кандидата в мери Богдана Шиби розмістили брехню про голову сусідньої територіальної громади.

Так, в агітках, які роздавали лучанам, йшлося про те, що депутат Луцької міської ради Микола Яручик висловив свою підтримку Богдану Шибі. І, начебто, одразу ж братові депутата – голові Боратинської ОТГ Сергієві Яручику, почали погрожувати.

«Варто було Миколі Яручику заявити про підтримку Богдана Шиби, як його братові – голові Боратинської ОТГ, Сергієві Яручику почали приховано і відкрито погрожувати», – йшлося в матеріалі.

Але як виявилося, це чергова брехня та маніпуляція виборцями. Кандидат на Луцького міського голову Ігор Поліщук в ефірі ТРК «Аверс» зазначив: після того, як дізнався про цю інформацію, особисто зателефонував Сергієві Яручику.

«З Сергієм Яручиком у мене чудові робочі відносини. Ми не раз зустрічалися, обговорювали спільні проблеми. Я одразу ж перетелефонував йому, щоб з’ясувати, що відбувається. Він був відверто здивований, сказав, що вперше чує, і нічого такого не було. І на сайті Боратинської ОТГ теж з’явилося спростування. Тепер видно, яка ціна макулатури з такою неправдивою інформацією. І це ще один привід, щоб фільтрувати інформацію», - зазначив він.

Згодом на сторінці Боратинської громади з’явилося офіційне повідомлення про те, що інформація про погрози – неправдива. А сам Сергій Яручик обурився цинічній брехні Шиби і зробив заяву, що його ім’я використали в брудній політичній грі.
«Коли побачив цю інформацію, був неприємно здивований. Тому що жодного тиску ні тиждень, ні місяць тому, ні рік тому абсолютно ніякого не було. Це право лучан вибирати собі мера. Але мені дуже неприємно, коли моє ім’я використовується в якійсь політичній грі. Жодної інформації, жодних погроз в мій бік не було. Жодних погроз на мою адресу не поступало після того, як мій брат заявив, що підтримує Богдана Шибу», - повідомив він.
Зі слів Сергія Яручика, його брат Микола також був неприємно здивований цією інформацією і запевнив, що жодних коментарів з цього приводу він нікому не давав.

Нагадаємо, це не єдина брехня Богдана Шиби. Свого часу він збрехав лучанам про те, що його начебто підтримує колишній опонент Роман Бондарук. Проте насправді Бондарук виступив категорично проти нього.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Арафат Показати IP 14 Листопада 2020 09:02
Ой!—Вей!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus