USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.45 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Турчинов назвав вбивцю Аміни Окуєвої

20 Грудня 2017 16:30
Вбивство Аміни Окуєвої було замовним і вчинено кіллером з Росії. Заявив Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов, інформуєGazeta.ua.

"Зрозуміло, що це кілери, які працювали на замовлення. Це замовлення було чітко зафіксоване, коли першу спробу вбити цю родину було провалено. Відбулась друга спроба, і що стосується деталей, я думаю, що слідчі можуть розказати, але чітко визначено, звідки приїхав кілер. Кілер - це система терору, яку Росія пробує розв'язати всередині країни", - сказав Турчинов.

Нагадаємо, 30 жовтня ввечері на залізничному переїзді біля селища Глеваха, що під Києвом, диверсанти розстріляли авто, у якому їхала Аміна Окуєва та її чоловік Адам Осмаєв. Унаслідок нападу жінка загинула. Згодом, Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов повідомив, що до вбивства Аміни Окуєвої та поранення її чоловіка Адама Осмаєва причетна Російська Федерація, а саме російські спецслужби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
читач Показати IP 20 Грудня 2017 16:43
Сказав, як пук.....в. Пастор є пастор. Про все і ні про що конкретно.
Анонім Показати IP 20 Грудня 2017 17:18
Брехун-фантазер!
українець Показати IP 20 Грудня 2017 17:45
оце губошльоп-мармон дає...просто шалена сенсація

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus