USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Батальйон ім. Дудаєва хоче увійти до складу підрозділу МВС

21 Квітня 2015 22:50
Мжнародний миротворчий батальйон імені Джохара Дудаєва просить міністра внутрішніх справ про легалізацію бійців цього батальйону у складі військового підрозділу МВС "Золоті ворота".

Відповідне звернення оприлюднила прес-офіцер міжнародного миротворчого батальйону імені Джохара Дудаєва Аміна Окуєва під час прес-конференції в Києві у вівторок, - повідомляє «Українська правда».

"Від імені бійців нашого батальйону, багато з яких уже тривалий час перебувають на передовій, просимо вас узяти під особистий контроль питання про прийняття наших бійців до складу МВС. Просимо включити нас окремою ротою до складу батальйону "Золоті ворота", - йдеться у зверненні.

Окуєва також повідомила, що про входження батальйону ім. Джохара Дудаєва до складу підрозділу "Золоті ворота" були попередні домовленості з боку загиблого на сході України командира батальйону Іси Мунаєва.

Як відомо, Окуєва - цивільна дружина колишнього обвинуваченого в організації теракту проти президента Росії Володимира Путіна Адама Осмаєва, який після загибелі Мунаєва очоливміжнародний миротворчий батальйон ім. Джохара Дудаєва.

Нагадаємо, Нагадаємо, 23 березня, Петро Порошенко заявив, що не допустить, щоб у губернаторів були свої, з його слів, «кишенькові» збройні сили. Наприкінці березня добровольчим батальйонам, які не входять до складу ЗСУ і Нацгвардії, керівництво сектору «М» дало наказ покинути зону АТО. 3 квітня бійці Добровольчого українського корпусу «Правий сектор» прийняли рішення вступити на контрактну службу в Збройні сили України.

Також повідомлялося, що добровольчий батальйон "ОУН" увійде до складу 93-ї бригади ЗСУ, але на своїх умовах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus