USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Турчинов узаконив суспільне телерадіомовлення

13 Травня 2014 11:28
Виконувач обов’язків Президента України, Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов підписав Закон України № 1227-VII "Про Суспільне телебачення і радіомовлення України". Про це повідомили у прес-службі глави держави, інформує УНН.

Нагадаємо, цей Закон створює правові основи діяльності Суспільного телебачення і радіомовлення України, визначає засади діяльності Національної суспільної телерадіокомпанії України.

Нагадаємо, 17 квітня Верховна Рада ухвалила Закон “Про суспільне телебачення та радіомовлення України”. Відповідний урядовий законопроект підтримали 243 народних депутати.

Зі слів голови Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації Миколи Томенка, передбачається, що суспільне телебачення буде створене на базі телеканалів Першого національного, УТР, “Культура” та обласних телекомпаній, а на базі УР-1, “Промінь”, “Культури” і обласних радіокампаній – буде створене суспільне радіо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus