USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Туреччина послабила карантинні обмеження. Що буде дозволено

16 Травня 2021 15:50
Міністерство внутрішніх справ Туреччини опублікувало циркуляр про зняття в країні деяких введених через коронавірус обмежень.

Про це стало відомо 16 травня, інформує Кореспондент.

«Знімаються обмеження на вихід з дому осіб старших за 65 років, які зробили дві дози вакцини (ті, хто не провакциновані, можуть виходити тільки з 10:00 до 14:00 в робочі дні), а також осіб до 18 років. Але цим категоріям громадян не дозволяється користуватися громадським транспортом при пересуванні містом», – йдеться в повідомленні.

МВС Туреччини, своєю чергою, знімає заборону на міжміські поїздки, крім періоду дії комендантської години. Відновлюють роботу дошкільні установи. У період нормалізації дозволяється реєстрація шлюбів без проведення весільних церемоній.

Комендантська година в Туреччині продовжує діяти у вихідні дні, а також в робочі дні з 21:00 до 5:00. Під комендантську годину не підпадають тільки іноземці, які приїхали на короткочасний термін з туристичною метою.

Зазначається, що спортзали, басейни, кінотеатри, кав’ярні, кальянні, хамами, сауни, спа-салони, парки атракціонів залишаються закритими. Ресторани продовжують працювати тільки в режимі «на винос» і «замовлення на дім». Такі заходи будуть діяти до 1 червня.

Раніше на цьому тижні стало відомо, що Туреччина скасувала ПЛР-тести для туристів з України.

Також повідомлялося, що готелі в Туреччині не відмовляються від системи «все включено» (all inclusive), незважаючи на коронавірусні обмеження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus