USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Зафільмували дрони: через локдаун у Босфор повернулися дельфіни

4 Січня 2021 14:21
У період дії у Туреччині комендантської години, під час якої рух через Босфор значно зменшено, у протоці з'явилися дельфіни.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на турецьке інформагентство IHA.

«Зі скороченням морського руху в межах заходів, спрямованих проти поширення коронавірусу, дельфінів можна було спостерігати на різних ділянках Босфору», - зазначають турецькі ЗМІ.

Дельфінів у Босфорі вдалося зафіксувати на відео за допомогою дронів.

Як видно на відео, дельфіни граються та вистрибують з води. Час від часу їхній спокій порушують чайки, які літають над ними й ніби стараються детальніше їх розгледіти. Зграя пропливає вздовж побережжя, оминаючи яхти, які стоять на якорі.
Нагадаємо, у Туреччині діє повна заборона на вихід з дому у вихідні (з 21:00 п’ятниці до 05:00 понеділка) та у будні (в такий самий час). На Новий рік комендантська година почала діяти з вечора 31 грудня та закінчилася вранці 4 січня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus