USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Турецький «Коньяспор» пропонував мільйон євро за футболіста з Ковеля

28 Серпня 2016 17:07
Коментатор одного з провідних польських каналів Polsat Sport Матеуш Борек розмістив в Twitter повідомлення, згідно з яким "Ягеллонія" з Білостока, команда, яка виступає в польській Екстракласi, отримала кілька пропозицій від турецького "Коньяспора" (одного з майбутніх суперників "Шахтаря" у груповому турнірі Ліги Європи) про придбання українського легіонера Тараса Романчука.

Повністю повідомлення Борека виглядає так: "Ягеллонія" і справді хоче досягти успіху і не хоче продавати. "Коньяспор" зробив кілька пропозицій щодо Тараса Романчука. Найвища - мільйон євро. Відхилено", - пише UA-Футбол.

Слiд нагадати, що 24-річний уродженець Ковеля в Україні грав лише за аматорські та футзальні клуби, а за "Ягеллонію" виступає вже третій сезон. У вчорашньому матчі проти "Гурніка" з Лєчни, який його команда виграла з рахунком 2-0, Тарас забив свій перший гол у сезоні. Раніше в польській пресі повідомлялося про пропозиції "Коньяспора" про трансфер гравця на суми в 300 і 600 тисяч євро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus