USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Турецький вантажний літак розбився в Киргизії, 32 особи загинули

16 Січня 2017 08:23
Вантажний літак турецької авіакомпанії Boeing 747 розбився в районі дачного селища під Бішкеком (Киргизія).

Про це повідомив начальник Центру управління кризовими ситуаціями МНС Киргизстану Мухаммед Сваров, пише "Інтерфакс-Україна".

"Вантажний літак турецької авіакомпанії, який виконував рейс із Гонконгу, зазнав аварії при заході на посадку в аеропорту Манас у столиці Киргизії через складні погодні умови. У районі падіння горять два будинки, розташовані на дачній ділянці", – заявив Сваров.


Місцеве видання опублікувало моторошні фотографії з місця падіння вантажного літака турецької авіакомпанії Boeing 744, інформує 24tv.

Відомо, що літак впав на щонайменше 15 будинків. Кількість жертв зросла – наразі відомо про 32 загиблих, серед них – четверо членів екіпажу, пишуть місцеві ЗМІ.

Раніше начальник центру управління кризовими ситуаціями МНС республіки Мухаммед Сваров заявив, що один член екіпажу вижив.

Вівторок, 17 січня, оголошено в Киргизстані днем жалоби за загиблими в результаті аварії.

"Президент Киргизстану підписав указ про оголошення 17 січня днем жалоби за загиблими в результаті аварії вантажного літака Боїнг-747-400, що спричинило людські жертви", - повідомив Інтерфакс із посиланням на прес-службу глави держави.

В указі президента йдеться, що "траур оголошено на території Киргизії і в дипломатичних і консульських службах за межами країни".

У день жалоби на всій території країни будуть приспущені державні прапори, припинена трансляція розважальних програм та проведення розважальних заходів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus