USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Турійщина попрощалася з військовим 36-річним Василем Коцюбою

5 Січня 2024 12:01
Четвертого січня Турійська громада прощалася із захисником України Василем Коцюбою, який загинув у бою з російськими окупантами.

36-річний мешканець села Волиця був мобілізований 29 липня 2023 року, служив у військовій частині А4574, мав звання солдат, інформують у селищній раді.

Останній бій Герой прийняв 31 грудня 2023 року на Бахмутському напрямку Донецької області.

Дорога ціна платиться за незалежність України, гірким болем огортаючи серця все більшої кількості родин. Односельчани, мешканці з навколишніх сіл, громади, побратими, близькі та знайомі прийшли віддати шану Герою і підтримати родину, а особливо братів та маму, на долю якої випало нелегке випробування – самій виростити трьох синів, двоє з яких стали на захист країни.

За душу загиблого воїна Василя піднеслася спільна молитва. Востаннє земляку віддали військові почесті. На честь воїна пролунав трикратний військовий салют та Державний Гімн України.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Вічна пам’ять та незгасна слава Захиснику!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus