USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Туристи «везуть» за собою на Шацькі озера й злочинців?

21 Липня 2009 08:51
Влітку роботи у правоохоронців Шацького райвідділку міліції додається, оскільки у «курортний» район Волині їдуть і відпочивальники, і «гастролери». Про це 20 липня у коментарі «Волинським Новинам» розповів начальник місцевого РВ УМВС у Волинській області Віктор Цвид.
Зі слів пана Цвида, обсяг роботи у співробітників Шацького райвідділку міліції у літні місяці дуже зростає. Переважають серед злочинів, зафіксованих на території району, крадіжки. Найбільше ж зазвичай «тирять» залишені в авто матеріальні цінності, мобільні або барсетки. І роблять це не місцеві злодюжки, а «гастролери», які у відпочинковий сезон мандрують у місця скупчення небідних туристів.
Аби взяти з машини те, що, на думку крадіїв, зле лежить, заїжджі злочинці користуються так званим сканером. Як уточнив начальник РВ УМВС в області Віктор Цвид, прилад розміром з сірникову коробку у момент, коли власник авто ставить її на сигналізацію, блокує систему і залишає двері машини незамкненими. А найбільшому ризику потрапити під «роботу» злодіїв (і «професіоналів», і аматорів), наголосив правоохоронець, піддаються ті машини, які власники залишають хай навіть на нетривалий час не на спеціалізованих стоянках, а на вулиці поблизу помешкання, на узбіччях доріг чи недалечко від якоїсь водойми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus