USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

«Творчі перспективи»: стартувала виставка художніх робіт студентів Лесиного вишу

4 Травня 2024 08:12
1 травня стартувала виставка художніх робіт студентів кафедри образотворчого мистецтва ВНУ імені Лесі Українки «Творчі перспективи». Локацією мистецького дійства стала галерея ВОНСХУ.

Про це повідомляє пресслужба вишу.

Спочатку модератор заходу Дмитро Зінько запропонував присутнім вшанувати хвилиною мовчання загиблих Героїв.

Після цього до слова запросили голову ВОНСХУ Володимира Марчука. Він привітав усіх із початком виставки і зауважив, що такі заходи треба організовувати частіше. Володимир Марчук відзначив актуальність робіт і побажав студентам підкорювати нові творчі горизонти.
Читати ще: У луцькому виші відбувся ювілейний спортивно-оздоровчий захід «Студент Фест»

Ректор університету Анатолій Цьось подякував факультету культури і мистецтв за дуже хороший темп розвитку. Окрім цього, він відзначив низку заходів і яскравих проєктів кафедри образотворчого мистецтва. «Зараз дуже хороші відгуки про факультет і кафедру зокрема. Сьогоднішня виставка надзвичайно потужна. Вона викликає емоції та змушує задуматися», – заявив Анатолій Цьось.
Декан факультету культури і мистецтв Віталій Охманюк зауважив, що колись також працював на кафедрі образотворчого мистецтва, тож вона для нього рідна. Він відзначив, що у Луцьку одночасно відбуваються декілька виставок робіт студентів і викладачів кафедри.
Читати ще: Інтелектуальний квест між факультетами та інститутами Лесиного вишу: назвали переможця

Завідувач кафедри образотворчого мистецтва Тетяна Прокопович подякувала всім присутнім за співпрацю. «Ми хочемо показати, що, вступивши до нас, студенти можуть знайти себе у будь-якій техніці», – зауважила очільниця кафедри.
Доцент кафедри образотворчого мистецтва Ольга Каленюк розповіла про попередні виставки. Зокрема, про виставку «Камертон» успішних випусників кафедри. «Цікаво спостерігати за творчим зростанням наших студентів. Наш девіз – виховувати студентів успішними», – заявила Ольга Каленюк.
Виставка триватиме до 15 травня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus