USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Інтелектуальний квест між факультетами та інститутами Лесиного вишу: назвали переможця

25 Квітня 2024 21:27
24 квітня Науковим товариством аспірантів і студентів ВНУ імені Лесі Українки в межах Тижня академічної доброчесності проведено «Academic Integrity Quest». Його учасниками стали 16 команд, які представляли усі факультети й інститути ЗВО. Для участі в заході кожна команда попередньо реєструвалася.

Про це повідомляє пресслужба вишу.

Базою проходження квесту стали шість платформ, розміщених на різних факультетах й інститутах, на яких команди, змагаючись за призові місця, розв’язували різноманітні інтелектуальні завдання на тематику академічної доброчесності.
На першій платформі «Інструменти впровадження принципів академічної доброчесності» здобувачам освіти із вказаних букв потрібно було скласти якомога більше слів; на другій «Відповідальність за порушення академічної доброчесності» – розв’язати тестові завдання; на третій «Принципи та норми академічної доброчесності» учасники команд повинні були розгадати кросворд; четверта платформа «Порушення академічної доброчесності» передбачала підкорення філворду; на п’ятій «Академічна доброчесність (загальні положення)» відбувалося встановлення студентами відповідності між термінами та їх визначеннями; на шостій платформі «Комітет з етики наукових досліджень» учасників очікували ребуси.
Читати ще: У луцькому виші провели шоу «Хто зверху? Викладачі проти студентів!» і зібрали гроші для ЗСУ

«Academic Integrity Quest» відбувався у теплій дружній атмосфері. Здобувачі освіти з цікавістю та завзяттям виконували свої завдання, а відповідальні за кожну платформу представники НТАіС слідкували за дотриманням командами норм академічної доброчесності.
Читати ще: У фіналі зустрілися ВНУ та ЛНТУ: хто переміг у Луцькій студентській лізі з волейболу – 2024. Фото

На завершення журі підбило підсумки отриманих балів й оголосило присутнім призерів. Третє місце здобула команда «Чесні капіталісти» факультету економіки та управління, друге – представники команди «Бузочок» факультету психології, першість отримала команда «Flowers» факультету біології та лісового господарства. Усі три команди нагороджені відповідними дипломами та подарунками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus