USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Тимощук розповів, чому перейшов у «Кайрат»

20 Липня 2015 22:08
Капітан збірної України з футболу та екс-«волинянин» Анатолій Тимощук зізнався, що мав вдосталь варіантів продовження кар'єри та розповів, чому обрав саме казахстанський «Кайрат». Про це повідомляє ТСН Проспорт.

«Варіантів продовження кар'єри було вдосталь. Але якось мій товариш по збірній сказав, що президент «Кайрата» хотів би зі мною поговорити. Ми з ним зідзвонилися. Президент каже, чому я тобі по телефону розповідатиму, пояснюватиму. Сідай на літак. Прилітай на день-два, в нас гра в неділю буде. Граємо з «Астаною», це дербі вважається, дербі двох столиць. Приїжджай, все подивишся. Ну що для мене проблема сісти з Пітера, 4,5 години польоту, і подивитися? Прилетів. І побачив, яке тут ставлення до команди. І мені це нагадало «Шахтар», коли я переходив туди на початку своєї кар'єри. Є амбіції, є бажання, але поки нічого глобального не зробили. Є натхнення, база, дитяча Академія, фани приходять на матчі, команда хоче прогресувати, плюс грають в єврокубках. Тому в такій команді можна отримувати задоволення від роботи. Я подивився гру, «Кайрат», до речі, переміг 2:0, і сказав - добре, поїду назад, сяду і буду обмірковувати. Днів 4-5 думав і вирішив переходити в «Кайрат», - поділився Анатолій.

Нагадаємо, 6 липня Тимощук підписав 1,5-річний контракт із «Кайратом» і залишив за собою звичний 44-й номер. У новій команді Тимощук одягнув капітанську пов’язку.

Також Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що капітан національної збірної України з футболу лучанин Анатолій Тимощук увійшов до десятки найкращих гравців УЄФА за кількістю ігор, проведених за національну команду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
опа Показати IP 20 Липня 2015 22:26
Толік молодець!!!
бандеровець Показати IP 21 Липня 2015 07:37
Толік молодець але про чемоданчик зарплати який запропонували,забув розказати...
Особисте до бандеровець Показати IP 21 Липня 2015 09:09
чому забув? це-його особиста справа й інформація!Вам яка різниця,скільки він там зароблятиме? людина працює,розвивається-от і отримує,на що заслуговує! а полішуцька жаба душитиме завжди...
Всезнайко Показати IP 21 Липня 2015 10:56
Перейшов, бо старий...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus