USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У новій команді Тимощук одягнув капітанську пов’язку

14 Липня 2015 12:42
Старожил української національної збірної з футболу Анатолій Тимощук не просто дебютував у казахському «Кайраті», а й вивів свою нову команду на поле як капітан.

У рамках 20 туру казахської Прем’єр-ліги команда Тимощука здобула перемогу над кизилординським «Кайсаром». Автором єдиного голу в матчі, який забив на 17-й хвилині, став інший новачок «Кайрата» сербський форвард Джордже Деспотович. Завдяки цій перемозі відставання «Кайрата» від лідера Чемпіонату Казахстану – «Актобе» становить лише одне очко. Тепер у «Актобе» – 41 очко, а у «Кайрата» – 40 балів.

За версією Спортивного порталу Казахстану волинянин Тимощук увійшов до символічної збірної туру. «Титулований українець, якому точно необхідно ще час, аби порозумітися зі своїми нинішніми товаришами по команді, провів, звичайно, не найкращий свій поєдинок, але клас Анатолія все одно був помітний», - пояснило своє рішення спортивне видання.

Нагадаємо, на початку цього місяця Тимощук підписав півторарічний контракт з казахським клубом. Зазначимо, згідно з інформацією спортивних ЗМІ, приблизна зарплатня Анатолія в алма-атинській команді становить 1 мільйон євро на рік.

У четвер, 16 липня, «Кайрат» зіграє перший матч другого кваліфайраунду Ліги Європи проти вірменського «Алашкерта».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus