USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Тимощук розмалював фарфорову писанку

15 Квітня 2009 19:17
Щороку Анатолій Тимощук проводить іменні юнацькі турніри у рідному Луцьку, бере участь в інших гуманітарних проектах, зокрема відвідує дитячі хоспіси. А 13 квітня уславлений футболіст і його дружина Надія Тимощук з благодійною метою розмальовували пасхальні яйця. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Дійство відбулося на Імператорському фарфоровому заводі у Санкт-Петербурзі, який має 265-річну історію. У понеділок, на другий день після важкого матчу з пермським «Амкаром», на завод прибув улюбленець пітерських футболоманів Анатолій Тимощук і разом з дружиною Надією (професійним художником) розмалювали по одному фарфоровому яйцю.
Нижня горизонтальна смуга мала зелений колір і символізувала футбольне поле. Далі вертикально здіймалися смужки, кольори яких відповідали прапорам національних збірних, чиї представники виступають за «Зеніт» (легко упізнати серед них і синьо-жовті барви). А увінчували яйце контури футбольного м’яча. Свою писанку дружина Тимощука розмалювала квітами.
«До роботи Анатолій підійшов серйозно. Понад дві години він наносив фарби, стараючись, щоб на фарфоровому шедеврі вмістилися кольори всіх національних збірних, де грають його колеги-футболісти. Виріб вийшов дуже гарний. За словами Надії, малюнок зроблено у традиціях українського пасхального розпису», – розповів директор із зв’язків з громадськістю ВАТ «Імператорський фарфоровий завод» Олег Ніколаєв.
Як інформує "Високий замок", після закінчення роботи Анатолій розписався у Книзі почесних гостей.За інформацією особистого прес-аташе футболіста Віталія Юрченка, учора розмальовані Тимощуками фарфорові яйця випалювали у печі. А сьогодні, 15 квітня, їх виставлять на благодійний аукціон, який відбудеться о 18 годині за київським часом у готелі Radisson SAS Royal.
Стартова ціна лотів – тисяча російських рублів (зазвичай їх кінцева ціна зростає у десятки разів). Виручені від продажу кошти віддадуть вихованцям дитячого будинку №53 Виборзького району Санкт-Петербурга.«Хочеться надіятися, що суми буде зібрано пристойні – щоб справді була якась допомога дітям. Нашою участю у цій благодійній акції ми хотіли продемонструвати, що не стоїмо осторонь того, що відбувається довкола нас у цьому житті», – сказав футболіст
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus