USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Тимошенко звинуватила Порошенка у фальсифікації виборів та крадіжці голосів

2 Квітня 2019 13:59
Лідерка партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко, яка балотувалася у президенти, заявила, що чинний очільник держави Петро Порошенко сфальшував свої результати і забрав у неї частину голосів.

Про це вона сказала під час брифінгу у вівторок, передає Українська правда.

Зі слів Юлії Тимошенко, перший тур виборів, який відбувся 31 березня, був перетворений на фарс діючим президентом.

«Порошенком були сфальшовані його результати», – сказала Тимошенко.

«Перше, в Україні були застосовані технології, які привели до тих результатів, які ми отримали – це реєстрація 39 кандидатів, використання адмінресурсу... Їм вдалося розпорошити голоси проєвропейських, опозиційних сил», – сказала політик.

Крім того, вона зазначила, що також був підкуп виборців за рахунок бюджету, зокрема одноразова доплата до пенсій, монетизація субсидій і виплата так званої матеріальної допомоги.

«Ще одне, на виборах був зареєстрований мій однофамілець і таким чином діючий президент забрав голоси у мене», – заявила Тимошенко.

Лідерка «Батьківщини» наголосила, що крім тих відсотків, які взяв сам Тимошенко, ще більше одного відсотка бюлетенів були зіпсовані, коли виборці ставили по дві «пташечки» за обох Тимошенків (Юрія і Юлію, – ред.)

Вона додала, що фальшування виборів було як до, під час, так і після виборів і це нібито підтверджується паралельними підрахунками її штабу.

«Зараз хочу конкретно заявити про те, що вибори Порошенком сфальшовані і він туди прорвався нечесним шляхом», – сказала Тимошенко.

При цьому вона зазначила, що не піде до суду для оскарження результатів, оскільки не вірить у їхню чесність, бо «Порошенко приватизував судову систему».

На її думку, в українців був шанс на нове, гідне життя, але він був змарнований.

Разом з тим політик наголосила, що розроблений її командою «Новий курс» не був лише програмою для передвиборчої реклами і вона докладе зусиль, щоб його реалізувати.

Нагадаємо, за даними опрацювання 97,8% протоколів, у першому турі виборів президента Володимир Зеленський набирає майже в два рази більше голосів, ніж Петро Порошенко.

Екс-прем’єр і лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко отримала 13,38% – і уже не має шансу пройти у другий тур виборів.

Другий тур виборів президента відбудеться 21 квітня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
ПРАВДА!!! Показати IP 2 Квітня 2019 14:09
Зеленський переміг КЛОУНА ПОРОШЕНКА!!! Порохоботи вам попа - ви відчуваєте??? Це чудо навіть в другий тур не попалоб без фальсифікацій!!! На жаль західна Україна показа себе як село забите!!! Можете їхати далі на огірки чи підтерати комусь - МИ БЕЗ ВАС БУДЕМО БУДУВАТИ НОВУ КРАЇНУ!!!
Дмитро до ПРАВДА!!! Показати IP 2 Квітня 2019 15:34
Західна Украіна теж голосувала і буде голосувати за Зеленського,Володимир Волинський,Нововолинськ,Вараш,Луцьк -мало Ми теж хочемо змін,а те що хтось з наших земляків продався за 1000,то нехай буде на його совісті,ті хлопці життя яких загубить президент війни крові і сльоз порошенко
протилайна до ПРАВДА!!! Показати IP 2 Квітня 2019 15:41
я вже з нетерпінням чекаю покращення від Зе команди, зокрема припинення війни, нових реформ, пенсій, зарплат учителям і просто нових надрукованих грошей. цьом
Василько Показати IP 2 Квітня 2019 14:10
Таки-так
Нема слів Показати IP 2 Квітня 2019 15:01
Хіба вона в чомусь перебільшила !?Ні ,навіть применшити ступінь цьої шапітовської вакханалії агітаційної за гроші платників податків.Далі- харант ще не те продемонструє...Не забариться
ан Показати IP 2 Квітня 2019 15:22
не розумію як західна Україна могла голосувати за пороха. ото введе налог для заробітчан будем знати
свг Показати IP 2 Квітня 2019 15:35
тюв в своєму амплуа. всі її обіжають.
пенсіонери Показати IP 2 Квітня 2019 18:54
незнаємо поки-що доброго позитиву зеленського ,зате добре знаємо на своїх непроіндексованних пенсіях генебного пенсійного крадуна пенсій петька-вальцманиська поросенка і бажаємо зеленському не на пустих брехливих обіцянках, а конкретно посадити цього вічно крадущого хряка злодія-порошенка довічно на нари і тоді буде великий позитив зеленському! як говориться мій умовний несимпатик нашого ворога порошенка нам друг якого підтримаємо поки не збреше.....а буде брехати і красти як шоколадний хряк, то буде йомму такаж ганьба як і злодію порошенку!!!
2+ Показати IP 2 Квітня 2019 21:05
хто каже що Зеленський це все??? НІХТО!!! Але життя дає нам Шанс йти вперед і ВСЕ!!! Порох це максимум те саме а Зеля це навіть тому що інше - тому ВПЕРЕД!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus