USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Тимошенко дасть Волині на ліквідацію наслідків негоди 10 мільйонів?

25 Липня 2008 09:28
Голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк під час позачергової сесії Волинської обласної ради 24 липня розповів про оперативні дані масштабів негоди у Волинській області, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Волинський губернатор надав депутатам інформацію, згідно з якою від несприятливих погодніх умов постраждали Горохівський, Ковельський, Камінь-Каширський, Рожищенський та Маневицький райони. Найбільше «дісталося» двом першим. Всього у області – понад 3 тисячі гектарів посівів (з них близько 560 – у населення) знищено, а понад 7 тисяч гектарів – пошкоджено, з яких більш ніж дві тисячі належать населенню.
 
Всього завдано збитків на суму понад 7 із половиною мільйонів гривень, із яких один мільйон – населенню.
 
«Це просто біда. У людей нічого не залишилось. Ні посівного зерна, ні зерна для корму худобі», – сказав Микола Романюк. У сільськогосподарських підприємствах ситуація ще гірша. Пан Романюк розповів, що розмовляв з одним із заступників міністра АПК для того, щоб з держбюджету виділити допомогу постраждалим районам. Як стверджує голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк, народні депутати від БЮТ готують відповідне звернення до Кабміну.
 
На завершення сесії губернатор Волині поінформував депутатів облради про те, що у телефонній розмові Прем’єр Юлія Тимошенко пообіцяла виділити Волині 10 мільйонів гривень на ліквідацію наслідків природної стихії з Резервного фонду – і селянам, і господарствам-виробникам. У відповідь на це Анатолій Грицюк попросив звернути увагу на те, «яка доступна Юлія Тимошенко для нашої влади».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus