USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Тимошенко доручила митниці посилити контроль за оформленням імпорту

10 Травня 2009 13:00
Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко доручила Державній митній службі посилити контроль за митним оформленням імпортованої продукції. Про це 10 травня повідомляють «Волинські Новини».
Як передає УНІАН, відповідне доручення вона зробила сьогодні під час селекторної наради з представниками облдержадміністрацій з питань виконання бюджету в січні-квітні 2009 року.
«Я хотіла б звернути увагу митної служби на те, що головний резерв сплати податків з митних платежів, у тому числі й податки, які сплачуються на кордоні - на додану вартість і митний збір – не сплачуються, як правило, на товари, які перетинають кордон у контейнерах – це продукція легкої промисловості, побутова техніка, які сьогодні, по суті, безмитно перетинають кордон», - сказала Юлія Тимошенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus