USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Тимошенко обізвала Януковича «трусом»

12 Січня 2010 18:44
Україна демонструє високий рівень демократії. Про це свідчить серйозна політична конкуренція, наприклад, на посаду Президента зголосилися вісімнадцять претендентів, – розповіла Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко сьогодні, 12 січня, під час брифінгу у Луцьку.
 
«Головне, щоб когорта українських політиків могла поповнитися новими обличчями, а не «динозаврами кучмівських часів», як Віктор Янукович», – каже прем’єрка. Лідер регіоналів, за словами Тимошенко, ще в 2004 році фальсифікував вибори, але отримав тоді по руках. На її думку, всі повинні піднятися, аби не дати Януковичу фальсифікувати вибори вдруге.
 
А саме спробою це зробити Тимошенко називає «безмежне право голосувати на дому» та дозвіл реєструватися на дільницях «в явочному порядку в день виборів». Мовляв, ЦВК це дозволила завдяки голосам частини членів центрвиборчкому від Януковича.
 
Тимошенко заявила: «Чомусь ні Обамі, ні Саркозі, ні Меркель не прийшло в голову відмовитися від дебатів, які є нормальним явищем у цивілізованих країнах». Натомість Віктор Янукович чомусь відмовився від телеполеміки із Тимошенко. Прем’єрка запевнила, що звернулася до керівництва телеканалів «Інтер» та ICTV із відповідним проханням.
 
«Якщо він (Віктор Янукович, – ЗІК) дасть відмову, я буду вважати, що він трус», – заявила Тимошенко, - пише ЗІК.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Григорій Показати IP 12 Січня 2010 20:30
Тимошенко - базарна баба.Про що вона може нормальне сказати.Долар за 6.30, "народний бюджет", все красиве, на голову не налазить!
Cтепан Показати IP 12 Січня 2010 22:18
було б дивно якби ВОНА шось інше сказала...
Схід Показати IP 13 Січня 2010 07:57
Язикату Хвеську в українській казці чоловік таки відучив брехати.Казкарку Юльку відучить брехати на виборах український народ.З нею не дебати проводити,а на ринку тЮлькою торгувати.
Олександр Показати IP 13 Січня 2010 09:52
Янукович просто туповатий від природи. Він може й радий був би прийняти участь у дебатах, але ж не може двох слів звязати не те що українською, але й своєю рідною російською мовою. Він так і не зміг піднятися вище рівня ПРОФФЕСОРА. А Тимошенко є розумною, хто б що не казав би. І вона є сьогодні політиком №1 України.
Ронек Показати IP 20 Січня 2010 10:33
Янукович краще
проффессор Показати IP 24 Січня 2010 02:06
"Это не балалайка. Одна палка, две струны, как говорят. Я хозяин всей страны".Ваш Янек тупой как сибирский валенок.Партия Януковича имеет львиную долю заводов Украины так почему они у себя не начали уже повышать зарплату до европейского уровня?Вы хозяева покажите достойный уровень своих рабочих.Сами гребут 1000000000 и все мало,а людям платят копейку.Позор проффессуре.
петро Показати IP 26 Січня 2010 18:15
Пані Юля віддайте своі голоси пану Тигипку,його народ УКРАІНИ ОБЕРЕ СТОПРОЦЕНТОВО,Янукович залишиться у Донецьку буде головою адміністраціі,наведе там порядок щоб люди відчули,що е тепло у домівках,вода,робота і заробітна плата,а тоді на вибори у президенти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus