USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Тимошенко навчить Януковича репресій?

24 Грудня 2010 16:52
Лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко навчить президента Віктора Януковича проводити справжні репресії, - таку думку вона висловила 24 грудня перед будівлею Генпрокуратури, куди прибула на черговий допит.

Тимошенко заявила, що хоче подарувати Януковичу підручник, який називається "Судовий звіт у справі антирадянського правотроцкістського блоку" 1938 року.

"Я хочу передати Віктору Федоровичу, що якщо він вже взявся за репресії ... так хоч би народ не смішив і не садив екс-прем'єр-міністра за пенсії, а вже б почитав ... Тут чітко розписано, як робити репресії. Це розвідка на користь інших країн, шпигунство - це якось більш цивільно звучить, ніж виплата пенсій людям в кризу", - підкреслила Тимошенко.

Вона зазначила, що хоче подарувати цю "допомогу" Януковичу "для того, щоб він хоч щось навчився робити в своєму житті, хоча б репресії толком".

У той же час Тимошенко називає абсурдом кримінальну справу про незаконну закупівлю 1000 автомобілів "Швидкої допомоги", яку порушила Генеральна прокуратура України.

"Це продовження тих же самих дій. Їх мета - на тлі їхнього ставлення до країни, розуміючи, що люди їм вже не довіряють просто не пустити мене особисто до будь-яких виборів. Це їх завдання і їхня мета, і саме тому те, що вони заявляють про якісь нові кримінальні справи - це такі ж справи, як і кримінальна справа за виплату пенсій. Нічого іншого вони мені інкримінувати не можуть. Все це виглядає абсурдно, ганебно і для країни дуже ризиковано ", - сказала Тимошенко в п'ятницю журналістам перед допитом в Головному слідчому управлінні Генпрокуратури про нецільове використання коштів Кіотського протоколу.

Як повідомлялося раніше, Юлію Тимошенко звинувачують у нецільовому використанні коштів за двома епізодами, один з яких стосується придбання урядом Тимошенко 1 тисячі автомобілів для сільських лікарень.

Їй інкримінують нецільове використання коштів, отриманих в рамках Кіотського договору, на суму 180 і 200 мільйонів євро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дідо Показати IP 24 Грудня 2010 18:14
ВАРОВЦІ МЕНШЕ КРАСТИ ТА БРЕХАТИ ТРЕБА БУЛО...ТОДІ Б НЕ ПРИЙШЛОСЬ ДО ПРОКУРАТУРИ БІГАТИ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus