USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Тимошенко вирішувала проблеми підприємців у телефонному режимі

8 Вересня 2009 14:29
Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко сьогодні мала нагоду поспілкуватися із українськими підприємцями у телефонну режимі. Паралельно із дзвінками від бізнесменів обговорювалися проблеми та напрацювання у сфері підприємництва. Про це йшлося під час селекторної наради під головуванням пані Тимошенко, присвяченій проблемам підприємництва, – інформує 8 вересня репортер «Волинських Новин».
 
Зокрема, підприємців із різних куточків України цікавило вирішення проблем із земельними аукціонами, ситуацією у фармакологічний сфері, незнанням молодим поколінням трудового законодавства, проведенням роз’яснювальної роботи про трудові відносини для молоді, пришвидшенням процедури реєстрації найманого працівника приватним підприємцем, а також ситуація із запровадженням пластикових карток для технічного огляду, довідками ДАІ й нелегальним перевезенням пасажирів.
 
Усі проблеми пані Тимошенко вислуховувала, слухала пояснення від міністрів та чиновників, а також давала відповідні протокольні доручення. Деякі з негараздів, озвучених підприємцями, стануть предметом для обговорення на окремих нарадах та засіданнях уряду.
 
Юлія Тимошенко зауважила, що сьогоднішня нарада покликана створити відповідну координацію дій уряду, чиновників, підприємців, аби розв’язати проблеми бізнесу усіх рівнів. Також, за словами Прем’єр-міністр України, нарада присвячена і Дню підприємця. Проте останній вирішили відсвяткувати не подарунками та відзнаками, а обговореннями негараздів українських підприємців. Вона підсумувала і напрацювання у законодавчому полі, що «полегшують життя» бізнесу в різних сферах діяльності: сільському господарстві та будівництві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus