USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Тимошенко звинуватила ЗМІ у «нагнітанні паніки»

8 Листопада 2009 17:23
Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко вважає, що деякі ЗМІ в Україні нагнітають паніку у зв`язку з епідемією грипу. По це повідомляють «Волинські новини».
«Зараз, якщо стежити за спонтанними повідомленнями засобів масової інформації, люди тільки на вулицях в ліжках не лежать, черги тисячні (у лікарнях і поліклініках), йде абсолютне знущання з людей, їм не надається своєчасна допомога. Всі ви бачите, яке йде нагнітання і яка йде паніка», - заявила пані Тимошенко під час наради в Закарпатській облдержадміністрації з питань боротьби з епідемією гриппу – пише «Телекритика».
Вона підкреслила, що деякі ЗМІ повідомляють про те, що не вистачає лікарів і ліків.
«Це все не відповідає дійсності. Я б хотіла, щоб ЗМІ, недобросовісні політики не виховували в українців комплекс неповноцінності, і щоб вони не робили з громадян України занепалих людей, які думають, що їх країна ні до чого не готова, що вона завжди найгірша, що вона завжди з чимось не справляється», - сказала прем`єр-міністр.
Вона наголосила, що за деякими показниками Україна випереджає інші країни, зокрема, у питанні боротьби з епідемією грипу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Юка Показати IP 8 Листопада 2009 17:32
знову наша Юля виходить біла і пухнаста. а хто ж кашу заварив, а тепер на пресу валить!
Таня Показати IP 8 Листопада 2009 19:04
Те що пишуть з неба не беруть. Значить є така інформація. А те що наша медицина далеко не досконала то тут і до гадалки не ходи.
alex Показати IP 8 Листопада 2009 20:36
ЗМІ і телебачення нагнітають обстановку, ала і політики разом з леді Ю не пасуть задніх.
Українець Показати IP 8 Листопада 2009 21:28
Почитайте статистику хворих на грип за минулі роки (1990-2008)і тоді все стане зрозуміло.В європі теж є цей грип А/Н1N1 але кіпішу на весь світ ніхто не робить,просто лікують людей.
TheTruthRevealer Показати IP 9 Листопада 2009 04:14
Погоджуюсь з останнім коментарем. " За минулий рік у Львівській області померло 245 осіб, в Тернопільській – 89, в Івано-Франківській – 88." - слова першого заступника міністра з охорони здоров'я України В.ЛАЗОРИШИНЕЦЯ. Зараз всі політики скільки хочуть хай доводять, що вони проти піднімання такого хаоса, та їм все-рівно ніхто не повірить, бо щось забагато різних збігів в зв'язку з оголошеному "карантині".
Панас Показати IP 9 Листопада 2009 09:06
«Зараз, якщо стежити за спонтанними повідомленнями засобів масової інформації, люди тільки на вулицях в ліжках не лежать, черги тисячні (у лікарнях і поліклініках), йде абсолютне знущання з людей, їм не надається своєчасна допомога. Всі ви бачите, яке йде нагнітання і яка йде паніка», - заявила пані Тимошенко Мені це нагадує стару приказку: А хто винен? Невістка! так її ж у хаті не було... А онде уожух висить! ЗМІ лише передають точки зору тієї ж Тимошенко, Ющенка та інших власть імущих
домовичок Показати IP 9 Листопада 2009 09:06
Ну мусить же ш наша Юля крайнього знайти! То ж вона "паніку не розводить!" то все хтось!
Інфекціоніст Показати IP 9 Листопада 2009 10:07
Юля щоб не зробила, зразу ж знайдуться проффесіонали щоб її звинуватити. Одні кричать нема епідемії, інші - навпаки, що є. Одні репетують, що пізно оголосили карантин, інші - що він не потрібен взагалі. Тимошенко зробила все, що мала зробити в цій ситуації, хто б і що не казав. А чи причетні ЗМІ до нагнітання паніки? Згадайте лише ток-шоу на Інтері та у Савіка Шустера. Чи почитайте статті в любих газетах. Так що в даному випадку Юля права. Змі у погоні за сенсаційною інформацією свою справу у роздуванні паніки зробили.
Валетин Показати IP 9 Листопада 2009 12:17
та ці ЗМІ праюцють на Косу! Власники ЗМІ депутати, міністри, чиновники, і в один прекрасний день по приказу, всі вон почали розказувати про "смертельну пандемію". А ВОНА, [вирізано], а тепер відмазується, типу "то все ЗМІ"
Нюша Показати IP 9 Листопада 2009 13:10
Валентин!!!Ви хочете сказати,що Юлія Володимирівна співпрацює з Хорошковським...??? Це повна маячня!!!
Валентин Показати IP 9 Листопада 2009 13:26
to Нюша: мені байдуже з ким ВОНА співпрацює, і на кого працює, але ВОНА нічого доброго не робить і не буде робити. Ця ситауція з "смертельною пандемією" добре показала хто така ВОНА! ПроФФесор проти неї просто ангелок!
Нюша Показати IP 9 Листопада 2009 15:01
Це така робота журналістів,роздувати проблему...Якщоб вони цього не робили,вони були б безробітними... Так що на таке деколи не потрібно звертати увагу...
Юрій Показати IP 12 Листопада 2009 21:50
Чи не тому, що з хама не буває пана, стільки безглуздих звинувачень та пропагандистської виборчої маячні приплітають до конкретної проблеми, від якої потерпає весь світ? Але, не зважаючи на совковський корумпований чиновницький апарат, саме уряд, і це признають за кордоном, чітко вирішує і цю проблему
Ната Показати IP 12 Листопада 2009 21:50
Молодец, Юлия Владимировна! Наведите порядок в разграбленной стране. Государство может быть сильным только при сильном правительстве... Успехов Вам и победы на выборах!
Ромашка Показати IP 13 Листопада 2009 14:25
деякі канали знаходяться у власності олігархичних кланів і вони впливають на політику каналу. ТОМУ І ПАСКУДЯТЬ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus