USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Тисячі туристів застрягли дорогою до французьких Альп через сильний снігопад

31 Грудня 2017 22:27
Через сильний снігопад близько 4000 відпочивальників застрягли дорогою до французьких Альп, один лижник загинув під час сходження лавини.

Як повідомило The Local, сніг заблокував дороги, через що близько 3500 автомобілістів провели ніч у тимчасовому притулку в департаменті Савойя на сході Франції.

Ще 500 відпочивальників після прильоту в аеропорт в місті Шамбері змушені були переночувати в притулках.

У рятувальній службі повідомили, що 22-річний лижник загинув в суботу, 30 грудня, під час сходження снігової лавини на гірськолижному курорті Валь д'Ізер.

Нагадаємо, що 24 грудня у французьких Альпах поблизу гірськолижного курорту Шамрус в департаменті Ізер близько 150 лижників виявилися заблокованими в кабінках підйомника, їх евакуація була проведена за допомогою двох вертольотів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus