USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дітей волинських захисників України кличуть на відпочинок у Альпи

6 Квітня 2016 08:00
20 дітлахів з Волині можуть безкоштовно відпочити за рахунок меценатів у Швейцарських Альпах.

Про це повідомляє Дмитро Василенко у Фейсбуці.

Спілка Українців міста Базель (Швейцарія) та Children-UA, спільно з ГО «Автомайдан України» для двадцяти волинських дітей-сиріт та дітей загиблих бійців в АТО, організовують освітнього-оздоровчий табір в Швейцарії.

«Мета табору - націлити дітей на освоєння професії, не залежно від того, де: чи в училищі, чи в технікумі, чи в інституті. Основне - визначитись чим ти справді хотів би займатися, поставити собі ціль, вибрати шлях і йти до неї.

Табір буде тривати з 10 по 20 липня 2016 року в Швейцарських Альпах. Хочуть помогти і показати дітям, що вони мають такі ж можливості, як і інші діти, мати хороше майбутнє. Якщо вивчаються навіть на столяра, але будуть працювати і прагнути до чогось більшого, то все у них буде добре.

Більше інформації можна переглянути на сторінці в ФБ Children UA, або на вище зазначеному сайті.

Всі витрати на виготовлення закордонного паспорту, віз для перебування в Швейцарії, транспортування та перебування у таборі волинських дітей, на себе беруть Швейцарські меценати.

Умови відбору: дитина повинна бути віком від 12 до 15 років (на момент перебування в таборі). В минулому дитина не приймала участь в жодному таборі чи відпочинку за рахунок від благодійників та меценатів з інших країн. Дитина зареєстрована на території Волинської області. Діти можуть мати батьків, але вони позбавлені батьківських прав, тому діти - в сиротинці. Ще вони можуть мати опікуна, але діти все одно живуть в інтернаті. Також це діти, які втратили одного з батьків в АТО.

Кожна дитина, яка хоче потрапити до Швейцарського табору та підпадає під вищезазначені параметри, повинна в термін до 19:00 10.04. 2016 року надіслати лист на електронні пошти (обидві) [email protected] та [email protected] в довільній формі з коротким описом про себе та аргументацією на власний розсуд, чому саме вона повинна їхати до Швейцарії.

В понеділок автомайданівці розглянуть всі листи, та оберуть десять хлопчиків та десять дівчаток, які поїдуть в липні в Альпи», - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
віто Показати IP 6 Квітня 2016 09:24
За кордоном теж є "хохли", але українців таки більше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus