USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Тиск газу на ГРС Луцька збільшився, а в місті – зменшився

12 Листопада 2008 12:41
Увечері 11 листопада Волинське лінійне управління магістральних газопроводів за вказівкою із НАК «Нафтогаз України» відкрило вентиль на ГРС Луцька для підвищення тиску до 1,2 КГс/см2. Про це інформують 12 листопада «Волинські Новини».
 
Після повідомлення про зниження тиску до позначки 0,8, яке надійшло в обідню пору, до вечора у Луцьку було відключено від газопостачання 15 найбільших котелень. Як поінформували у прес-центрі ВАТ «Волиньгаз», відповідне рішення було прийняте задля збереження тиску в системі газопостачання міста хоча б на мінімальній межі. Однак після підвищення тиску спеціалісти ВАТ «Волиньгаз» до десятої години вечора запустили всі міські котельні.
 
Всю ніч тиск із ГРС був на позначці 1,2 КГс/см2, однак складнощів додало похолодання. Через зниження температури повітря збільшився відбір газу приватними споживачами, що привело до чергового зниження тиску до критичного мінімуму.
 
На даний момент тиск газу в мережі поступово збільшується, однак залишаються відключеними від газопостачання кілька котелень міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus