USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Тиснути і впливати на Україну мають право лише українці, – Ігор Палиця

2 Лютого 2018 01:36
Жодна країна не повинна тиснути на внутрішню політику України, а виключне право впливати на процеси в країні мають лише українці. Адже за бажанням міжнародних партнерів України допомогти нерідко стоять власні бізнесові інтереси цих країн.

Про це голова Волинської обласної ради, член політради політичної партії «Українське об'єднання патріотів – УКРОП» Ігор Палиця заявив в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1», повідомляє прес-служба Волинського УКРОПу.

«Люди відчувають тиск зовнішніх партнерів через дії парламенту. Верховна Рада обрала Кабінет Міністрів, на який тисне Європа та США», – заявив Ігор Палиця та додав, що люди бачать «результати» такого тиску. Адже реформована поліція, одягнута по всіх стандартах НАТО, не працює так, як би цього хотілося. Не діють і нові закони, прийняті по всіх євростандартах, адже українці з кожним роком тільки біднішають.

Також він додав, що західні партнери за рахунок України вирішують власні проблеми, тому українці мають менше розраховувати на Європу і розвиватися згідно власних національних інтересів. Адже, з його слів, США та Європа, користуючись санкціями проти Росії, виборюють собі позиції на ринку нафти, газу, нових технологій.
А небажання української влади, яка торгує з окупантом, завершити війну на Донбасі, теж грає на руку зовнішнім партнерам України:

«Нашим зовнішнім партнерам вигідно, щоб ми боролися в цьому бруді. За цей час вони будуть відбирати в Росії торгові ринки і забирати в неї можливість вести бізнес у світі».

Ігор Палиця переконаний, що «на килим» до міжнародних лідерів викликають українських політиків, які незаконно збагачуються. У якості важелів впливу використовують міжнародні фінансові активи українських політиків, які погрожують заблокувати.

«Викликати у Вашингтон чи Брюссель можуть тільки того, хто боїться, що заблокують їхні рахунки. Американці ж знають все – кожен долар, де, хто і що вкрав», – каже голова Волиньради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Віктор Показати IP 2 Лютого 2018 09:26
Дивився вчора цю передачу.молодець Палиця,вміло і зі знанням справи все пояснював!
скептик Показати IP 2 Лютого 2018 11:30
поки яничари при владі в Україні будуть її оббирати як липку, добра в цій державі не буде
Місцевий Показати IP 2 Лютого 2018 11:50
респект Палиці, сказав конкретно і головне правильно, дійсно яка назва і скільки буде тих судів, головне щоб судили по закону, а ішні ббпішні шавки гавкали заученими партійними словами, ганьба їм. Потрібно змінювати цю купку г...нів на нормальних знаючих і конкретних людей!!!!
ТТ Показати IP 2 Лютого 2018 21:07
За Палицю приємно. Чувіха з БПП і єврейчік з борідкою робили партєйні замєси, Мосійчук як аксакал з паличкою - слабо копіював Ляшка. Ведчий кілька разів обривав Палицю на цікавих віражах, так як і Шабуніна, котрий розповідав про МВФ та умови розпилу бюджету. Крім Палиці і Мосійчука з Шабуніним слухати не було що !!!
Без олигархов Показати IP 2 Лютого 2018 23:38
Да, ведущий с луганска, эмоциональный чел. Но нормальных людей перебивать негоже, чижик этот сэрьожа. Игорь, дай Бог тебе сил. Политика это грязное дело Больно за Украину...
Fargo Показати IP 4 Лютого 2018 15:27
Волинські новини The Best!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus