USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У 10 громадах на Ковельщині діти матимуть змогу навчатися офлайн

19 Серпня 2022 12:49
На Ковельщині триває підготовка до нового навчального року. Уже відомо, що навчальні заклади Ковельського району, що розташовані в 50-кілометровій зоні вздовж кордону з білоруссю функціонуватимуть лише в режимі онлайн.

Однак у десяти громадах району – у Ковельській, Голобській, Люблинецькій, Турійській, Луківській, Вишнівській, Велицькій, Дубівській, Колодяжненській та Поворській – здобуття освіти буде забезпечено як офлайн, так і альтернативними формами навчання (змішана, сімейна, тощо).

Як наголошують у Волинській ОВА, захисні споруди в освітніх закладах готують для тих, хто обере навчання в очному режимі та віддає дітей у садочок. Тож наразі тривають інспекції укриттів щодо їх готовності до початку нового навчального року, аби забезпечити здобувачів освіти усіма формами навчального процесу.

Читати ще: Найпростіші укриття в Ковелі мають 5 ліцеїв і 3 дитсадки

18 серпня посадовці ОВА оглянули стан захисних споруд в ліцеї та дитячому садочку Ковельщини.

Як наголосив заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман, створення безпечних умов для навчання в період воєнного стану є важливим завданням, яке органи виконавчої влади та місцевого самоврядування району вирішують спільно.

Педагогічні колективи своєю чергою забезпечують тісну комунікацію з батьками учнів, аби в кожному випадку врахувати їх думку при виборі форми навчання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus