USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У 2014-ому LADA представить дві новинки

1 Січня 2014 22:07
АвтоВАЗ планує представити як мінімум дві нові LADA в 2014 році. Про плани компанії журналістам розповів Михайло Рябов, віце-президент по продуктах і програмам АвтоВазу.
Який саме автосалон стане прем'єрним майданчиком нових "Лад" - не уточнюється. Швидше за все, мова йде про Московський міжнародний автосалон - найближче велике російське мотор-шоу, яке відкриється в кінці серпня 2014 року. Навряд чи АвтоВАЗ має намір відвідати Женеву.
Ще в травні поточного року на раді директорів заводу було прийнято рішення про те, що Renault виконає для російської компанії проектування, розробку та оцінку вартості автомобіля під товарним знаком LADA з кодовою назвою B-Cross”, а також “проектування, розробку та оцінку вартості автомобіля під товарним знаком LADA з кодовою назвою BM-Hatch”, - повідомляє ub.ua.
Старт серійного випуску моделей намічений на 2016 рік, BM-Hatch буде представляти собою "високий міський хетчбек", а кросовер B-Cross буде доступний покупцям як з переднім, так і з повним приводом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Роман Показати IP 1 Січня 2014 23:20
Санки демона відтепер ще у двох варіаціях

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus