USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У 2016 році 7 волинян загинуло внаслідок ДТП

15 Січня 2016 17:51
З початку нового, 2016 року на Волині через дорожньо-транспортні інциденти загинуло 7 чоловік.

Про це під час Засідання Антикризового енергетичного штабу, що відбулося сьогодні, 15 січня, повідомив голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.

З його слів, з початку січня 2016 року на території Волині трапилось 18 дорожньо-транспортних пригод, унаслідок яких загинуло 7 чоловік. Тож, зі слів губернатора, Волинська область має найгірші показники у плані якості дорожнього покриття.

«До прикладу, за умов, що позначка термометра із 4 градусів нижче нуля різко піднімається до показника +2 і сніг починає танути, люди, як і раніше, продовжують гнатися дорогами. Ми, українці, звикли жити «на авось», і через це маємо трагедії. Я розумію, коли воїни, захищаючи країну, жертвують власним життям, але гинути через «безалаберність» - це нерозумно. Ми повинні зробити все щоб мінімізувати кількість ДТП через неякісне покриття доріг. Зокрема, зменшити травматизм», - звернувся губернатор до волинських дорожників.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, моторошна ДТП сталася вчора увечері в селищі Ратне - на дорозі не розминулися дві автівки-«Жигулі» - «п’ятірка» і ВАЗ 21099. У результаті троє людей загинуло, ще троє у лікарні. Мати одного з загиблих, дізнавшись про страшну звістку, померла від інфаркту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus