USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У 2017 році всі дороги між містами Волині будуть патрулюватися

22 Жовтня 2016 12:30
Патрульна поліція, яка нині обслуговує Луцьк та дорогу Устилуг - Луцьк - Рівне, у 2017 році розширить свою діяльність на всю Волинську область.

Про це заявив голова Волинської ОДА Володимир Гунчик під час наради щодо профілактики правопорушень 21 жовтня, - інформує Конкурент.

"Система розвитку патрульної поліції продовжується. І таким чином, як зроблено в Луцьку, у 2017 році буде покрито всю область.

З'явиться патрульна поліція у всіх містах обласного значення, у всіх районних центрах.

На дорогах між містами і районними центрами будуть патрульні машини", – повідомив Володимир Гунчик.

Раніше повідомлялося, що задля контролювання дорожньої безпеки на оновленій трасі Луцьк-Львів розглядалось два варіанти: облаштування поста ДАІ та постійне патрулювання дороги. Зваживши всі «за» і «проти», зупинились на варіанті постійного патрулювання дороги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Водій Показати IP 22 Жовтня 2016 13:24
Тільки нехай це будуть нові патрульні,а не перевдягнуті в поліцію менти
Бе до Водій Показати IP 22 Жовтня 2016 13:52
Нові патрульниі трохи покумуються і ментами стануть. Не довго чекати.
Хрен собачий Показати IP 22 Жовтня 2016 16:22
Правильно, на посту ДАІ багато не заробиш. Водії можуть до нього підготуватися, або взагалі об*їхати іншою дорогою, а машину постійного, мобільного патрулювання, можна сховати в любих придорожніх кущах і "заробляти" на водіях як в старі, добрі часи...Як кажуть все що не робиться-все на краще...Тільки питання, для кого на краще?.. :)
рабинович Показати IP 22 Жовтня 2016 20:24
как бистро єта полиция превратилась в тех ментов
Андрій Показати IP 23 Жовтня 2016 11:49
Та толку з цих селфікопів, набрали людей без освіти, які два слова до купи не можуть скласти, хабарі вже беруть, машини б'ють, людей калічать!!! Зато зарплата набагато більша ніж в людей які справді щось роблять!!!
Олександр до Андрій Показати IP 9 Листопада 2016 00:29
Яка освіта, які два слова до купи не можуть скласти?))Ну позакінчували вони ВУЗи по 4 роки гроші носили викладачам іі як не знали нічого так і не знають по сьогодні! Я з новими копами спілкувався, то це абсолютно адекватні люди, розумні та чемні! Не обсирай поліцейських))) Ти краще згадай, що витворяли менти...! То згвалтують когось, то незаконно посадять , то трупом винесуть з рай відділу и т.д. і т.п.)
Виталий Показати IP 9 Листопада 2016 00:21
нех*р нарушать и никто вас трогать не будет! ГЛАВНОЕ ЧТОБЫ ЭТО БЫЛИ НОВЫЕ ЛЮДИ, А НЕ ПЕРЕОДЕТЫЕ МЕНТЫ. ВОТ ЭТО ВАЖНО... Посмотрим НГ уже скоро.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus