USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У 51-й бригаді комбата підозрюють у зраді

8 Серпня 2014 12:58
У роботі на ворога солдати окремої механізованої бригади підозрюють комбата артилерійської батареї, повідомляють дружини військових.

Про це йшлося під час зустрічі родин військовозобов’язаних із головою облдержадміністрації 8 серпня.

Як розповіла дружина одного з бійців артилерії 51-ї ОМБ, військові просять перевірити комбата, щодо якого є підозри, що він працює на два фронти.

З її слів, командир постійно спрямовує військових у точки, де їх неодноразово обстрілюють. Окрім цього вона поцікавилася, коли планують здійснити ротацію військових, які перебувають у зоні АТО вже п’ятий місяць.

Жінка повідомила, що вищевказаний командир відповідає солдатам «ви будете сидіти тут, поки вас всіх не перестріляють».

Заступник обласного військового комісара Володимир Бондарук зазначив, що прізвище підозрюваного у зраді комбата занотували, інформацію перевірять працівники СБУ.
З його слів, якщо слова жінки підтвердяться, така людина не зможе служити в українській армії.

Варто зауважити, що спілкування родичів військових із представниками влади відбувається у вкрай емоційній атмосфері, матері та дружини військовослужбовців час від часу скандують «ганьба», лунають численні вигуки обурення на адресу владців. Конструктивний діалог наразі маловірогідний, матері солдат вигукують, що не випустять представників влади із зали, поки не отримають відповіді на всі питання.

Про зраду в керівництві командування української армії розповідають і самі військові, які зараз від поранень лікуються у луцькому госпіталі. Серед командирів, дійсно, багато зрадників, кажуть солдати. Вороги часто надто добре знають про маршрути пересування українських армійців. Їх зустрічають вже пристріляні, іншими словами – добре підготовлені. А от дійсно героїчних комбатів, обурюються поранені, нині тягає прокуратура.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Анонім Показати IP 8 Серпня 2014 13:12
Окуеть. Боец пошел и наябедничал на комбата. Жене. Это пи**ец. Япацталом!
см до Анонім Показати IP 8 Серпня 2014 13:46
По всій країні почалась охота наа відьм!Недовго й до репресій.
№№№№ Показати IP 8 Серпня 2014 13:26
я в шоці!
123 Показати IP 8 Серпня 2014 13:49
А чого ще та сви--я - заступник обласного військового комісара Володимир Бондарук не в ЗОНІ АТО а тільки шукає чутки а не сепратистів .........
777 до 123 Показати IP 8 Серпня 2014 16:00
Знаю лично подполковника Бондарука В.В., как одного из самых порядочных людей в обласном военккомате, поверьте, не заслужил он этих слов про которые вы говорите. Вопрос в том куда подевался обласной комисар, что на встречу с матерями, на похороны отправляет заместителей.
ФигВам до 777 Показати IP 8 Серпня 2014 16:36
Если он в самом деле порядочный человек, как Вы утверждаете, то тогда понятно, почему он не поехал на Восточный фронт.
Njg Показати IP 8 Серпня 2014 13:57
Вiн туди дiйти не зможе, хворий. Сало мучить.
думка Показати IP 8 Серпня 2014 14:02
Звідки родом комбат ? Буде відповідь - стане ясніше!
голова до думка Показати IP 8 Серпня 2014 17:36
з мозамбіку! тобі стало ясніше?
Церковна миша Показати IP 8 Серпня 2014 15:35
Уже не країна, а дурдом. Чому проти терористів, адже в нас офіційно на сході країни ведеться АНТИТЕРОРИСТИЧНА ОПЕРАЦІЯ, повинні воювати мобілізовані хлопці з мирного населення? Це прямий обов"язок силових структур, які на це вчились і отримують за це зарплату.
Дончанин до Церковна миша Показати IP 8 Серпня 2014 15:41
"Це прямий обов"язок силових структур" - в силовых структурах сидят профессионалы, отлично понимающие, что к чему. Поэтому и доверие у украинского командования к силовым структурам, в том числе ВСУ, отсутствует.
Дончанин Показати IP 8 Серпня 2014 15:36
"Вороги часто надто добре знають про маршрути пересування українських армійців" - а как не знать, если команды передаются по сотовому телефону?
кейт Показати IP 8 Серпня 2014 19:51
я теж була свідком мови ,коли солдата відправили додому в отпуск на 10 днів ,і він розказував ,що командири або вище начальство здає своїх же.Каже:"нас перекидають з блок поста на блок пост ,ми ще незнаємо кудою будемо іти ,як нас вже чекає засада ,і відстрілюють як собак".Де справедливість,за що воюємо ,за що гинуть наші хлопці ,незнаємо .на що дивиться влада .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus