USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Facebook проводять конкурс на альтернативний логотип «Ukraine NOW»

30 Червня 2018 14:56
ВО «Платформа Громадянських Ініціатив» та Інститут свободи слова провеликонкурс у Facebook на альтернативний варіант логотипу Ukraine NOW.

«Цей конкурс – свідома альтернатива критиканству і популізму, який розпочався у соціальній мережі та ЗМІ. Бренд України не може бути ідеальним для всіх, бо кожен має свій смак! Але він може стати близьким і зрозумілим кожному українцю, і кожному іноземцю, хто відчує нашу гостинність!», – зазначили організатори.

Зазначається, що свої роботи на конкурс надіслав 161 учасник. Організації відібрали 6 фіналістів конкурсу та провели відкрите голосування у Facebook.
За результатами голосування, було обрано трьох суперфіналістів – ними стали роботи під номером 1, 3 та 4.
Зараз триває повторне голосування у Facebook на найкращий логотип.

Участь в голосуванні може взяти кожен охочий, просто залишивши коментар із номером учасника, який сподобався найбільше.

Переможець конкурсу отримає приз – 10 тисяч гривень.

На конкурс відреагував і Павло Вржещ – засновник креативного агентства Banda, яке розробило оригінальний бренд «Ukraine NOW».

«Що і варто було довести. На жаль, дуже часто найбільш ініціативні активісти, у яких більше за всіх «болить серце за батьківщину», врешті-решт найменш корисні», – коментує Вржещ.

Нагадаємо, 10 травня київське рекламне агентство Banda презентувало новий рекламний бренд для України під гаслом «Ukraine NOW». Проект викликав неоднозначну реакцію у соцмережах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Макс Показати IP 30 Червня 2018 15:49
Все представленные альтернативные варианты — редкое гавно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus