USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Аргентині під час саміту G20 стався землетрус

30 Листопада 2018 21:09
Землетрус магнітудою 3.8 було зафіксовано поблизу столиці Аргентини Буенос-Айресу в перший день саміту лідерів G20.

Про це у п'ятницю, 30 листопада, повідомляє The Independent з посиланням на Європейський середземноморський сейсмологічний центр, передає ТСН.

Землетрус стався у 33 км від Буенос-Айресу на глибині 10 км.

Кілька присутніх на саміті розповіли, що чули гуркітливий звук, перш ніж побачити, що «люстри трохи коливаються».

«Я сидів поруч з репортером Голосу Америки Вільямом Галло в інформаційному центрі Білого дому, що розташований у Буенос-Айресі, і ми почули цей гул і побачили, що люстри трохи тремтять. Я запевнив його, що як ветеран багатьох сейсмічних подій це не було землетрусом. Я помилявся», - написав журналіст «Голосу Америки» Стів Херман у своєму Twitter.

Нагадаємо, в аргентинському Буенос-Айресі 30 листопада стартував саміт «Великої двадцятки». Цинічну агресію Росії в Керченській протоці, що порушує всі норми міжнародного права, обговорять там разом з іншими гарячими темами світу. Серед них і так звана торговельна війна президента США Трампа з Китаєм та Євросоюзом, реформа Всесвітньої організації торгівлі та убивство журналіста Хашоггі в консульстві Саудівської Аравії в Стамбулі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 1 Грудня 2018 10:45
це вельзевул прийшов по путлєра
при (х.ровому) януко Показати IP 1 Грудня 2018 11:17
при януковичю моя пенсія була 300доларів а тепер мерзотник президент порошенко щомісяця краде з моєї пенсії по 220доларів і моя пенсія складає 80доларів!!! Ганьба крадію-злочинцю президенту петру порошенку!!! мерзотника-президента петра Порошенка-крадія на НАРИ!!!
Анонім до при (х.ровому) януко Показати IP 1 Грудня 2018 16:26
дурік ! твою пенсію бандюкович вивіз в рашляндію

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus