USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Трамп і Путін майже 15 хвилин спілкувалися без свідків на саміті G20, – ЗМІ

30 Січня 2019 11:43
Президенти США і Росії Дональд Трамп і Володимир Путін на саміті G20 в Буенос-Айресі все-таки змогли поговорити.

Протягом приблизно 15 хвилин два лідери розмовляли між собою без свідків, повідомляє видання Financial Times з посиланням на власні джерела, передає dt.ua.

Президенти змогли поговорити на виході з будівлі театру; президент Трамп разом з дружиною Меланією та президент Путін з перекладачем розмовляли наодинці 15 хвилин і опинилися серед останніх гостей, які залишили театр.

Як повідомив виданню джерело, Путін і Трамп обговорили між собою питання зовнішньої політики, ситуацію у Керченській протоці і конфлікт в Сирії.

Нагадаємо, у Білому домі раніше заявляли, що президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп і президент Російської Федерації Володимир Путін мали неформальну розмову в кулуарах саміту «Великої двадцятки» в Аргентині.

Перед цим Трамп заявив, що вирішив скасувати заплановану зустріч з Путіним в рамках саміту, тому що Росія не повернула Україні моряків і кораблі, захоплені 25 листопада в Керченській протоці. Президент США підкреслив, що очікує врегулювання ситуації навколо полонених українських моряків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus