USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У «Батьківщині» розповіли, навіщо їм потрібна була Савченко

29 Листопада 2016 11:43
Партія "Батьківщина" внесла першим номером у список льотчицю Надію Савченко, яка днями заявила про плани створити власну партію, переслідуючи одну єдину мету.

Про це у коментарі "Обозревателю" заявив народний депутат від фракції "Батьківщина" Сергій Власенко.

"Коли ми брали Савченко першим номером у список, то робили це з однією метою - витягнути її з російського полону. Ми чітко усвідомлювали, що вона не політик і, швидше за все, ніколи політиком не стане", - зазначив Власенко.

З його слів, "Батьківщина" своєї мети досягла.

"Савченко жива, вона на волі. Тепер вона має право діяти так, як вважає за потрібне: створити свою партію, приєднатися до іншого політичного проекту і так далі", - підсумував нардеп.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
самі знаємо Показати IP 29 Листопада 2016 11:50
в тимошенки і батьківщини рейтинг був ніякий, а хотілось чимпобільше місць у ВР. батьківщина просто тоді перша встигла савченку до себе у список взяти
самі знаємо Показати IP 29 Листопада 2016 11:53
ГАНЬБА !!! Це фото зроблене у Москві !!!! що, не могли друге фото знайти??????
самі знаємо до самі знаємо Показати IP 29 Листопада 2016 13:26
плюси поставили, не розуміють жарту. нічого страшного у тому щоб у Москві сфотографуватись, тим більше для депутата верховної радм

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus