USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Савченко здивувала заявою про свою «самостійність»

28 Листопада 2016 18:27
Одіозний політик Надія Савченко заявила про свою самостійність.

Народний депутат, член фракції «Батьківщина» Надія Савченко має намір будувати власну політичну платформу. Про це політик заявила в ефірі одного з телеканалів, - пише портал новин «Город Х».

«Я стаю незалежним політиком», - підкреслила Надія Савченко.

Також депутат запевнила, що поки не має наміру виходити зі складу фракції «Батьківщина».

При цьому експерти впевнені, що гучну заяву Савченко - не більше ніж фейк. Таку думку висловив «ГХ» харківський політолог Валерій Дудко.

«Якщо Савченко дозріла для того, щоб створити партію, то вона повинна зрозуміти, що потрібного фінансування на такий масштабний політичний проект у неї немає. Тому навряд чи такий намір буде реалізовано», - зазначив експерт.

Крім того, політик нещодавно заявила, що розпочинаючи самостійну політичну кар'єру, вона має намір створити свій фонд, щоб не витрачати бюджетні гроші. А в разі її рішення піти в президенти Савченко запропонувала скинутись їй по гривні.

Катерина Павловська
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Глеб Показати IP 29 Листопада 2016 18:12
Хто більш одіозний ваше видання, або савченко? Після таких статтей вона буде одіозною

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus