USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Баварії згорів туристичний автобус, 18 загиблих

3 Липня 2017 15:14
Поліція Німеччини підтвердила загибель 18 осіб, яких розшукували після того, як загорівся туристичний автобус у Баварії внаслідок ДТП. Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на німецьке видання Bild.

Як повідомлялося, сьогодні у Баварії туристичний автобус зіткнувся з вантажівкою та загорівся, внаслідок чого приблизно 30 осіб було травмовано. Раніше у поліції заявляли, що після ДТП не можуть знайти 17 осіб. Згодом з'явилися дані про 18 зниклих.

У поліції сподівалися, що пасажири можливо вибралися з автобуса. За даними видання, автобус повністю згорів після аварії, від нього залишився лише "скелет".

За даними видання, поліція підтвердила загибель внаслідок ДТП та пожежі 18 осіб, яких розшукували.

Повідомляється, що всі загиблі були дорослими у віці від 66 до 81 року.

Один з водіїв автобуса помер від травм, інший водій вижив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus