USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Берестечку незаконно забудовували історичну частину міста

10 Вересня 2014 16:31
Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю (ДАБІ) у Волинській області зупинила незаконні будівельні роботи в історичній частині міста Берестечка та оштрафувала порушника на 15,3 тисячі гривень. Про це повідомили у прес-службі ДАБІ.

Позапланову перевірку на об’єкті здійснили на вимогу міського голови. Працівники Інспекції виявили, що в результаті будівельних робіт були оголені міські інженерні комунікації, що загрожує життєдіяльності міста.

За фактом порушення видали припис, яким зобов’язали замовника робіт зупинити будівельні роботи та привести документацію у відповідність із діючим законодавством. Також на порушника наклали штрафні санкції на загальну суму 15,3 тисячі гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
333 Показати IP 10 Вересня 2014 21:33
Невже Філіповича оштрафували. Але це ще не значить що стягнули з нього цей штраф.
444 Показати IP 10 Вересня 2014 23:30
Я також вважаю, що з того жлобяри зможуть стягнути штраф. А зрештою його давно час взяти за жабри за усі його "коники"....
з Берестечка Показати IP 11 Вересня 2014 09:16
Звичайно, мова йде про місцевого дрібного лихваря Сергія Філіповича. Це недоумкувате нажило трохи грошенят із золота, яке прибилося до рук його родичів під час війни, позичаючи гроші під значні відсотки. Правдами і неправдами придбало трохи нерухомості в Берестечку і завершило свою "діяльність" тим, що в центрі міста, в його історичній частині збудувало хлів, частину даху винесло на територію меморіального комплексу загиблим воїнам, внаслідок чого вся вода з даху хліва стікає на територію меморіалу. Жлобяра не мав совісті, а тепер і зовсім втратив останні її крихти. Якщо ти, Філіпович, прочитаєш ці рядки, то запереч мані, якщо я написав неправду.
випадковий читач Показати IP 14 Вересня 2014 19:43
А чому не сказати людині це в очі,страшно? Бо складається враження,що боїтеся того самого"філіповича". Людина чесна і порядна і та яка вважає,що говорить правду -не приховує своє ім'я за "333"," 444" та "з Берестечка". А якщо людина вихована,то не переходить на фамільярності. Якщо Ви хочете висловити обурення людині,то для цього є спеціальні слова і законодавство. По-перше,ніхто не просить ні в кого позичати гроші,а якщо беруть під відсотки,значить людей це влаштовує. По - друге,хто Вам дав право переходити на образи? По-третє,тому ми так і живемо,що зазіхаємо на "хлів" сусіда,а свого не бачимо. Дивіться,на себе спочатку ,бо не встережете. А Бог на небі є, і кожен заплатить за своє. І ще якщо бути обєктивним,то цей факт (якщо припустити,що це дійсно так) мізерна доля незаконня у Берестечку, наприклад,міський голова ходить з відкритою формою туберкульозу на роботу, заступник начальника інтернату в робочий час дозволяє собі випити зайвого...і ін. Якщо всіх нас розглядати під мікроскопом,то думаю ще не одне знайдеться. У кожного з нас є діти, внуки,платити за все їм і дуже страшно дожити до цього моменту.!!!!! Тому, почніть із себе шановний(а) з Берестечка.
Випадковий читач з Б до випадковий читач Показати IP 3 Серпня 2016 00:08
Незнаю чи про Філіповича ідеться як про правопорушника,у сюжеті,та є рішення компетентних органів і ця особа більше не захищена презумцією невинності. А от що до критика Випадкового читача на адресу дописувача з Берестечка,хотілося б зауважити...в очі і позаочі говорили! І звісно говорять! Та коли мовится до людиноподібної особи,яка отримала доступ до присвоєного єврейського зота, та уявила,що Бог,то воно.То чи варто говорити у вічі та апелювати до кари Божої? СЛОВА НА ВІТЕР! А тим більше критикувати слушні точки зору, навіть якщо вони написані анонімно? Важливо і необхідно виносити усе на суд Громади міста, щоб і Містяни і горе-господарник знаходили легальні та прийнятні для обох сторін виходи із спірних ситуацій! Бо сам "підприємець" не допер би провертати подібні операції з нерухомістю. Мусив мати якогось "опікуна" за мзду, що нашіптував йому яким чином і з Ким?!, під носом Громади міста, проплачуючи неправомірні вигоди хабарникам при владі, провертати подібні операції! А від того, що я читатиму у коментарях ім"я дописувача, чи "444" у мене з пам"яті не зникнуть картини, як Сергій бив і душив власну матір,криючи її семиповерховими матами,вимагаючи чергову порцію грошей чи монет. Не забудеться і уся в синяках жінка,що плакала та ховалася у знайомої в хаті від власного синаІ Тому прикро дивитися сьогодні,як господарська діяльність цього "липового" " сина", "чоловіка", "підприємця" , "професора" безкарно паплюжить територію у історичному центрі Містечка,що належить усій Громаді. І прикро читати,що хтось прискіпується до слів критики, а не прискіпується до занедбаних, чи які розбудовуються з порушенням територій,що потрапили у власність цієї особи у місті, кажучи їй " В ОЧІ", натомість апелює докорами до тих,хто цікавиться механізмом та правомірністю придбання цих територій! Це точка моя зору, І не обов"язково її розділяти! Та цікава думка більшості містян!
Ірина до Випадковий читач з Б Показати IP 5 Вересня 2016 16:06
Цілком випадково прочитала статтю і коментарі.Аж мурашки по шкірі невже цей Філіпович така жахлива особа. Люди мають стільки ненависті до нього , що навіть не називають його людиною.Логічно йому повинна місцева влада дати дозвіл на будівнитство, якщо він порушив закон , оштрафували , призупинили і кінець історії.Але стільки ненависті і особистого бруду публічно...Вибачте мені шановні.Я не знаю чи в нього є сім'я , діти .Не етично писати такі речі.
випадковому читачу Показати IP 24 Вересня 2014 10:46
По-перше, Філіповича ніхто не боїться, в нього роги не виросли. По-друге, не зрозуміло, які "спеціальні слова і законодавство" потрібно, щоб висловити свою думку про "персонаж" Філіповича. І, нарешті, по-третє, Бог дійсно на небі є, і за глум над меморіальним комплексом у Берестечку винуватому доведеться відповідати, бо нічого паскуднішого не може бути, як наруга над памяттю загиблих. Якщо маєте що заперечити, Сергію Фаліповичу, то заперечте мені.
макс Показати IP 19 Жовтня 2015 16:31
І ця "людина" ще балотується на посаду міського голови.... Позорисько....
Обізнаний Показати IP 12 Березня 2017 15:57
У Філіповича-родич працює в Міністерстві оборони Україн-на посаді головного інженера по забезпеченню функціонування Збройних Сил України,це другий чоловік після міністра оборони -він чи йому дядько по батькові ,чи якийсь близький родич,це як головний інженер на виробництві + золото= бізнес

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus