USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Білій Церкві після щеплення помер 3-річний хлопчик

30 Листопада 2015 15:27
У Білій Церкві сьогодні вночі, 30 листопада, після щеплення померла 3-річна дитина. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ Національної поліції в Київській області.

Хлопчикові на початку листопада зробили щеплення в дитячому саду, через 2 дні у нього погіршився стан здоров'я.

"Працівники поліції з'ясували, що на початку листопада в дитячому саду проведена вакцинація дітей. Через два дні у хлопчика погіршився стан здоров'я: піднялася температура тіла, біль у животі. Близько тижня дитина перебувала на стаціонарному лікуванні в одній з лікарень міста Біла Церква. Після виписки з медичної установи хлопчик знаходився за місцем проживання. Через 10 днів у дитини вкрай погіршився стан здоров'я, і він помер", - йдеться в повідомленні.

За фактом смерті дитини Білоцерківським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває, тіло направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЯК НА ВОЛИНІ БАТЬКИ СТАВЛЯТЬСЯ ДО ЩЕПЛЕНЬ

Нагадаємо, На Волині за станом на 31 жовтня від поліомієліту щеплено 12 тисяч дітей, що становить 20% від усієї цільової групи. Всі вакцини поступають централізовано за кошти державного бюджету.

Згідно з законом, усі щеплення проводять на базі дитячої поліклініки у присутності батьків та при їх письмовій інформованій згоді у день вакцинації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
аяяй Показати IP 30 Листопада 2015 17:10
Большое горе,Но нужно искать истинную причину,а не списывать на прививку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus