USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Білорусі намагаються утриматися від участі у війні проти України, – розвідка

19 Лютого 2023 09:09
Військова розвідка України цілодобово спостерігає за російськими військами на території Білорусі та за спробами РФ залучити білорусів до війни проти України.

Про це представник ГУР МО України Андрій Черняк заявив у коментарі Британському телеканалу ITV news, повідомляє Головне управління розвідки.

Військова розвідка України цілодобово спостерігає за російськими військами на території Білорусі та за спробами країни-терориста повністю залучити білорусів до війни проти України.

«Ми бачимо, що Білорусь начебто й підтримує Росію і водночас усіма способами намагається утриматися від приєднання до війни. Ми також бачимо, наскільки Росія на них тисне. За оцінками військової розвідки України, білоруські військові будуть змушені підкорятися наказам Лукашенка та можуть бути залученими до вторгнення в Україну. Проте в найближчі два-три тижні ні сил, ні коштів для вторгнення з території Білорусі у росіян не існує», – запевняє Черняк.

Читати ще: Гуркіт техніки та вибухи: як живуть волиняни в селі за 2 км від Білорусі

Як ми писали, Росія має намір поглинути елементи оборонної промисловості Білорусі з метою переозброєння своєї армії для підтримки тривалої війни проти України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 19 Лютого 2023 09:51
намагаються уникнути, але все одно підуть, бо впевнені,що їх разом з кацапами багато, а 'кацапи-сіла' і у них ядерна бомба, тому нікому нічого за цей ''бєспрєдєл'' не буде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus